Poker

Find spilleselskaber inden poker her

Poker er et af de mest populære kortspil i verden. Spillerne sidder med helt eller delvist skjulte kort gøre indsatser og skal være i en central pulje. Puljen uddeles til den spiller, der har den bedste kombination af kort eller andre spillere smider deres kort i løbet af spillet.

Spillet
Poker spilles over flere runder. Hver runde får hver spiller kort og væddemål. De, der har kastet sig ud af spillet for resten af ​​runden. De stadig tilbage vil nu blive behandlet nye kort, udskiftning kort, eller er underlagt fælles kort i midten, afhængig af poker variant, der afspilles. Dette gentager sig selv, væddemål og nye kort, indtil den sidste runde, så er det bare et spil, før kortene er vist, og den spiller (e) med de bedste kort vinder puljen.

Alle henvisninger til penge kan erstattes med chips, tændstikker eller andre enheder, at spillerne er enige.

I spillets muligheder
Væddemål er på den runde startede. Spilleren umiddelbart til venstre starten, hver spiller kan enten:
– Passe (tjek) – hvis det ikke er blevet investeret, eller bet, har du muligheder; væddemål (bet), check (fit) eller fold (gange). Og eftersom ingen har spillet før du modtager en «gratis» spil, hvor du nødt til at sætte penge i potten, indtil nogen rejser.
– Bet (Bet) – sætte penge i potten som den første spiller.
– Hæv (Raise) – hvis man har investeret penge i potten før dig, har du muligheder, raise (forhøje), opkald (opkald) eller Fold (fold). Skaffe midler til at sætte flere penge i puljen, end den spiller, der satser sidste gjorde.
– Syne (opkald) – tilføj så mange penge i puljen, som det er blevet rejst eller bet.
– Fold (Fold) – fold og sætte flere penge i puljen, og dermed miste chancen for at vinde den.

Efter mindst et spil, og når alle betalte det samme beløb til puljen (alle, men man har ringet til eller foldet), væddemålet er overstået, og spillet fortsætter med dem, der har synet.

Antal runder af væddemål kan også bestemmes af spillerne. Hvis det ikke er satset, vil blive reduceret til et chancespil, hvem der trækker de bedste kort. Normalt er der flere runder, såsom Texas Hold’em har fire væddemål.

All-in
Går alt i, er at satse alt. Dette sker oftest i no-limit version af poker, men kan også forekomme Limit version. Denne afspiller kan ikke satse mere (det er normalt ikke tilladt at satse flere penge, end du har på bordet). Hvis andre spillere call eller raise, den nuværende puljen afsat, og de resterende spillere, der ikke har gået all-in, fortsættes med en ny gryde. Således ikke en spiller, der går alle i (og også i almindelighed) ikke vinde mere, end du har investeret sig selv, fra hver af spillerne. I den sidste runde, når hænderne ser ud, få alle involverede, spille-by-side pot. Den spiller, der er gået all-in, har dog ikke bidraget til den nye puljen, og det er den bedste hånd blandt de andre spillere til at vinde denne nye pulje.

Det er ikke altid lave en ny gryde, og det kan gøres flere nye potter, hvis flere spillere går all-in.

Poker Hænder
Royal Flush
Den bedste kombination af fem kort, en spiller sidder med, kaldes en hånd. Det kan være spillerens egen fem-kort (som i 5-card draw), top fem af spillerens syv kort (som i 7-card stud) eller top fem af deres egne kort plus community cards (som i Texas Hold’em). Hænderne er rangeret fra bedst til værst som følger:

Royal Flush – En straight flush med esser på toppen. En ♦ K ♦ Q ♦ J ♦ 10 ♦
Straight Flush – alt sammen i en række i samme kulør, f.eks. 9 ♠ 8 ♠ 7 ♠ 6 ♠ 5 ♠
Fire ens – fire kort af samme rang, f.eks. 5 ♠ 5 ♥ 5 ♦ 5 ♣ 9 ♠
Houses – tre af en slags plus to ens, f.eks. 6 ♠ 6 ♦ 6 ♥ K ♠ K ♣
Flush – alle i samme kulør, f.eks. En ♠ 10 ♠ ♠ 8 ♠ 6 ♠ 4
Straight – Alle kort i træk, for eksempel. 7 ♠ 6 ♥ 5 ♦ 4 ♣ 3 ♠
Tre ens – Tre kort af samme rang, f.eks. 3 ♠ 3 ♥ 3 ♦ 9 ♣ 5 ♠
To par – to forskellige par, f.eks. K ♠ K ♦ 4 ♥ 4 ♠ 6 ♣
Et par – to kort af samme rang, f.eks. 10 ♠ 10 ♦ Q ♥ 9 ♠ 7 ♣
Høj Card – ingen af ​​disse kombinationer, f.eks. Q ♠ 10 ♦ 8 ♥ 5 ♠ 2 ♣

Royal Flush er således et specialtilfælde af Straight Flush er den bedste hånd, og bliver alt andet. En lavere straight flush vil slå enhver hånd, der ikke er Royal Flush, vil Four of a Kind slå enhver hånd, der ikke er straight flush, osv.

Hvis to eller flere spillere hænder med samme værdi, den ene med den højeste øverste kort. En lige med Top 10 (10 ♠ 9 ♥ 8 ♦ 7 ♣ 6 ♠) ramte en straight med 7 på toppen (7 ♣ 6 ♠ 5 ♦ 4 ♣ 3 ♠), og et hus med 9 på toppen (f.eks 9 ♠ 9 ♦ 9 ♥ 4 ♠ 4 ♣) vende et hus med 7 på toppen (f.eks 7 ♠ 7 ♣ 7 ♥ 5 ♠ 5 ♣).

Hvis der stadig er en binding eller ingen spiller har mindst et par er sammenlignelig med den højeste af de øvrige kort. Et par 9’ere plus en knægt (f.eks. 9 ♠ 9 ♦ J ♥ 7 ♠ 3 ♣) slår et par 9’ere plus en 10-er (f.eks 9 ♠ 9 ♦ 8 ♠ 10 ♥ 7 ♣), og en hånd med K ♠ 10 ♦ 9 ♥ 7 ♠ 6 ♣ vende en hånd med K ♠ 10 ♦ 8 ♥ 7 ♠ 6 ♣, derefter 9 ♥ 8 ♥ tur.

De forskellige sorter (i spar (♠), hjerter (♥), ruder (♦), klubber (♣)) anses for ligeværdige i lige hænder, f.eks. er en straight flush af diamanter med Top 10 lige så meget værd som en straight flush i spar med Top 10.

Hvis der efter alle disse regler er stadig et slips, delt sejr mellem den spiller, der har de bedste hænder.