Betting

Find spilleselskaber inden betting her

Lær at spille på sport kan være en god idé af flere grunde. Det er bestemt tilføjer noget spænding for at se begivenheden. De fleste sportsfans kan bevidne det. Lær at spille på sport kan også sætte flere penge i lommen. Hvis du arbejder off dine sokker, kan du slå bookmakere og udnævne dig selv som en vinder.

Men de fleste mennesker ikke tager sport spil til det niveau for at vinde hele tiden. De har ikke fået fokus eller dedikation til at lære at spille. Som du sikkert er blevet boret ind i dit hoved nu, da du læse, hvordan du satse, de fleste sports bettors satser underholdningsverdieb og som vi har påpeget før. Der er absolut intet galt med, at så længe du er underholdt og ikke overdrive at overføre store mængder af kontanter til din foretrukne bookmaker.

Hvordan det virker
Et af de foretrukne spillestil underholdning betting er «parlay bet». En parlay bet tager hensyn til de odds for en række lag, du kan lide at vinde. De kan variere fra 2 spil parlays, almindeligvis omtalt som en dobbelt, helt op til det uendelige, medmindre den er begrænset af enten den bookmaker maksimale udbetaling beløb eller maksimale bet på kuponen.

Her er et eksempel på en parlay, lad os sige, du gerne tre baseball spil en nat. Jays ved 175, 125 og Sox på Jays ved 150 Du kan satse alle tre individuelt (single), og hvis alle de hits ville tjene nogle store penge. Hvis du Parlay (kombiner) alle tre sammen, og de ramte, er det en meget godt afkast. En indsats på $ 10 på disse tre ville gøre en nettoydelse på ca $ 145

Skal jeg parlayspille?
Mange erfarne sports bettors, herunder os, vil råde dig til at holde sig væk fra parlay, hvor du spille på alt for mange lag. Det er svært nok at vælge en vinder af seks, syv eller 23:00. Tilføj en række spil, hvor odds er stablet mod dig på grund af bookmaker eller bare for lave odds, er ikke, hvordan at investere rentabelt. Den matematik er enkel. Lad os sige spilobjektet er godt prissat. Vi ønsker at samle seks parlayspill her. Desuden trækker vi teoretisk margin på 5%, at mange bookmakere gør. Hvis du vil se den forventede værdi af denne indsats, skal du blot gange 0,95 x 0,95 x 0,95 x 0,95 x 0,95 x 0,95 = 0,735. Hvad dette fortæller os, er en lektie at tage hjem, for de fleste mennesker. Bookmaker giver 26,5 cent på hver dollar du investeret i dette sted. Mange bookmakere opererer med endnu værre forhold end en margin på 5% af sikkerheden, gør eksperimentere med tallene og se, hvor dyrt den underholdning, du kan få.

Så længe den forventede værdi er positiv eller i det mindste ikke meget negativ, så der er virkelig noget galt i at bruge matematiske parlays versus alle. Du vil holde flere penge i lommen, men stadig har masser af underholdning. Som du gradvist lærer at satse, kan du vælge dit eget spil mere trygt såvel som du kan, kan du bruge parlaysatser at ramme en stor gevinst her og der.